Samen varen in Alkmaar en omgeving

Varen in Alkmaar e.o.

Wilt u met een groep een heerlijke dag gezellig varen over de prachtige wateren van Alkmaar en omgeving? Vaar mee met Partyboot de Koperen Hoorn en geniet van een heerlijke rondvaart of vaartocht op het water in regio Alkmaar. Tijdens een borrel en versnaperingen kunt u lekker ontspannen met een bijzonder uitzicht vanaf het water op de omgeving. Onze arrangementen bieden voor ieder wat wils.

Varen in Alkmaar e.o. met de Koperen Hoorn;

  • Unieke boottocht arrangementen
  • Vaartochten op maat gemaakt
  • Varen in groepen op een prachtige partyboot
  • Incl. gezellige bar en buiten zitgelegenheid
  • Eten en drinken
  • Vaargebied omgeving Alkmaar – Noord Holland

Unieke rondvaart- en vaartochten; ideaal voor groepen

Partyboot de Koperen Hoorn biedt verschillende rondvaart- en boottochten aan in omgeving Alkmaar. Onze partyboot biedt plaats aan ongeveer 65 personen, met onder andere een gezellige bar aan boord. En met mooi weer worden de zijkanten geopend en is het in de zon heerlijk genieten op het ruime achterdek.
Partyboot de Koperen Hoorn is hét adres voor al uw rondvaarten, boottochten, feesten, evenementen of dagje varen in bijvoorbeeld; Alkmaar, Schagen, Kop van Noord Holland en West Friesland. Uw wens is onze uitdaging.

Contact Partyboot de Koperen Hoorn

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Twijfel niet en bekijk onze dagarrangementen en vaartochten. Of neem direct contact met ons op.

Online-offerte-aanvragen