Prachtige rondvaart in Alkmaar e.o.

Rondvaart Alkmaar

Heerlijk een dagje genieten van het mooie Noord Hollandse landschap? Unieke rondvaart boottochten over de prachtige wateren van omgeving Alkmaar, dát is wat wij van Partyboot de Koperen Hoorn al jaren verzorgen. Onderdompelen in de rust en samen met uw gezelschap. Het uitzicht op de bijzondere omgeving van Alkmaar en onze verzorging zorgt hiervoor, onze partyboot is geschikt voor iedere rondvaart.

Een rondvaart met Partyboot de Koperen Hoorn voor;

  • Unieke en bijzondere rondvaarten in regio Alkmaar
  • Ook voor het vieren van uw huwelijk en bruiloft
  • Voor een bedrijfs- en personeelsfeest
  • Rondvaart met familie en/of vrienden
  • Boot ruime zitgelegenheid, zowel binnen als buiten
  • Waterrijke omgeving van Alkmaar e.o. ontdekken

Unieke rondvaart- en vaartochten in regio Alkmaar

Partyboot de Koperen Hoorn biedt gevarieerde rondvaart- en vaartochten aan, er is voor ieder wat wils. Ons vaargebied bestrijkt de Kop van Noord Holland tot regio Alkmaar, en is altijd een unieke belevenis! De boot heeft een capaciteit van 65 personen, inclusief bar en ruime zitgelegenheid. De boot is tevens uitgerust met een toilet voor mindervaliden en een rolstoellift.
Voor ieder feest, evenement of rondvaart in omgeving AlkmaarWest FrieslandNoordkop; met Partyboot de Koperen Hoorn is uw rondvaart zeker geslaagd.

Contact Partyboot de Koperen Hoorn

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Twijfel niet en bekijk onze dagarrangementen en vaartochten. Of neem direct contact met ons op.

Online-offerte-aanvragen