Beleef een unieke vaartocht door de wateren van Noord Holland!

Geniet van het mooie Noord Hollandse en West Friese landschap tijdens een gezellige vaartocht aan boord van partyboot ‘De Koperen Hoorn’. De rust die uitgaat van het water maakt van elk jubileum, personeelsfeest of seniorenreis een bijzondere belevenis. We besteden extra aandacht aan onze jongste gasten… u hebt geen kind aan ze!

Wij dragen West Friesland en Noord Holland, en het Westfriese dialect een warm hart toe en daarom hebben onze arrangementen een Westfriese naam. Kies in het rechtermenu voor een van onze vaartochten!

Vaartochten door Noord Holland en West Friesland

Partyboot Koperen Hoorn biedt verschillende boottochten, vaartochten en rondvaarten aan in Noord Holland. Waaronder de omgeving Alkmaar, Schagen, Hollands Kroon, West Friesland.

Onze partyboot biedt plaats aan maximaal 65 personen (Receptieopstelling met sta tafels) Opstelling zonder buffet: max 50 zitplaatsen.Opstelling met buffet max 40 zitplaatsen.

Er is een gezellige bar aan boord.

Bij mooi weer kunnen de zijkanten geheel worden geopend en is het in de zon heerlijk genieten op ons ruime achterdek. De boot is uitgerust met een toilet voor mindervaliden en een rolstoellift.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Twijfel niet en bekijk onze dagarrangementen en vaartochten. Of neem direct contact met ons op.