Ook voor kleine groepen of individuele boottochten in Noord Holland!

Geniet van het mooie Noord Hollandse en West Friese landschap tijdens een gezellige open inschrijf vaartocht aan boord van partyboot ‘De Koperen Hoorn’. U kunt individueel reserveren, maar ook kleine groepjes zijn van harte welkom. We besteden extra aandacht aan onze jongste gasten… dus u hebt geen kind aan ze tijdens een boottocht door de prachtige natuur!

Vaartochten in Noord Holland met Koperen Hoorn

Wij dragen Noord Holland en West Friesland, en het Westfriese dialect een warm hart toe en daarom hebben onze arrangementen een Westfriese naam. Kies in het rechtermenu voor een van onze open inschrijf vaartochten!

Onze partyboot biedt plaats aan maximaal 65 personen (met een buffet max. 50 personen). Er is een gezellige bar aan boord. Bij mooi weer kunnen de zijkanten geheel worden geopend en is het in de zon heerlijk genieten op ons ruime achterdek. De boot is uitgerust met een toilet voor mindervaliden en een rolstoellift.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Twijfel niet en bekijk onze dagarrangementen en vaartochten. Of neem direct contact met ons op.